Det hele begyndte at lave søndagsfrokost til familien i køkkenet med min bedstemor, da jeg var omkring 10. Vi plukkede grøntsager og urter fra haven, og jeg hjalp med at skrælle og hugge med blid musik, der spillede i baggrunden. Min bedstemor var fra det nordlige England, så mad og familie var meget vigtige for hende. Langsomt samledes folk, og jeg elskede bare lyden af at tale og le fra det næste rum. Så kom maden, og jeg var altid så glad for at se de strålende smil, da vi præsenterede den.
Derfra voksede min kærlighed til mad og forbindelsen, samtalen og glæden, den bragte. At lave mad gennem årene med min søn Jack og have lyst til at fodre ham med sund, nærende mad, mens han stadig var begejstret for det, blev til ideen til Eden Jaxx. Rudimental var en hæfteklammer for os og for os var det bare en god burger. Og intet kød. At indse, hvad jeg lagde i min krop, havde et direkte resultat af mit helbred og min lykke, ideen voksede: